Άσπρη πέτρα ξέξασπρη


Τι λες; Θα το φορέσεις το άσπρο χειμωνιάτικα; Αν θες να κάνεις την διαφορά… πρέπει να το τολμήσεις. Καλό το μαύρο, αλλά πολύ «σίγουρο», πολύ συνηθισμένο, και στα λέω αυτά εγώ, η Μορτίσια Άνταμς, που άλλο χρώμα καλύτερο από το μαύρο δεν έχω, αλλά να, βλέπω τις street fashion φωτογραφίες και λέω… είναι αυτές καλύτερες από μας; Είναι; Όχι αγάπη μου. Δεν είναι.





Axel accessories €16,95


Ένας τρόπος είναι να το πάμε το πράγμα σιγά – σιγά. Να φορέσουμε ένα λευκό παντελονάκι με γκρι μπλούζα για να γίνει ομαλά η μετάβαση, και να ολοκληρώσουμε με μαύρο πανωφόρι. Οι τόνοι του γκρι γλυκαίνουν την αντίθεση αφού δένουν άψογα με το λευκό, και μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις άφοβα σε αξεσουάρ, όπως σε μακριά, πλούσια κασκόλ.











Toi&moi μπλούζα €55,30 
Αν πάλι, το ασπρόμαυρο είναι μια πρόκληση που πρέπει να δεχτείς, τότε αγαπητή μου συγχαρητήρια! Επέλεξες τον πιο classy συνδυασμό στην ιστορία της μόδας. Αν είσαι πρωτάρα και θες  να πειραματιστείς, φόρεσε λευκά πουλόβερ και πουκάμισα με μαύρα skinny παντελόνια και δερμάτινα jacket. Αν θεωρείσαι προχωρημένη, βάλε και δεύτερο λευκό κομμάτι στο outfit, όπως ένα λευκό παλτό.







Mango jacket €59,99

Και φτάσαμε στην αποθέωση του λευκού, στο total white look. Αν θες καθημερινό και casual sic ντύσιμο, προτίμησε φούστα – μπλούζα ή μπλούζα – παντελόνι και όχι φουστάνι, που κάνει «πιο καλό». Συνόδευσέ το outfit με μαύρα ή έστω ασπρόμαυρα παπούτσια και τσάντα για να μην είσαι σαν το γάλα μες στην μύγα.













Zara €15,99


Φιλική συμβουλή: Απέφυγε να πας σε πρώτο ραντεβού με total white look, όχι γιατί η πλειοψηφία των αντρών δεν ξέρει από μόδα, αλλά για κάποιο αψυχολόγητο λόγο, μπορεί που καθόσαστε ωραία και καλά, ξαφνικά να ξεκινήσει να λέει ότι δεν είναι ακόμα έτοιμος για κάτι σοβαρό, μισεί τα παιδιά και φοβάται τους παπάδες…







Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.









Lora & Elen €30,00












Bershka παντελόνι €7,99





Bershka €7,99












H&M πουκάμισο €19,95 





H&M σακάκι €29,95









Mango παλτό €69,99





Mango παντελόνι €39,99





Mango φούστα €14,99



 



Pull&Bear τοπ €15,99 





Tally Weijl μπλούζα €12,99





Tally Weijl παντελόνι €29,95 









Toi&moi παλτό €87,50 





Toi&moi παλτό €97,30





Toi&moi φούστα €41,40





Zara παλτό €69,99





Zara παντελόνι €19,99





Zara φούστα €12,99


























































































































































































































































































Σχόλια