Το μαστιγώνεις... το λουστρίνι;



Ααα λουστρίνι. Εορταστικό υλικό, γυαλιστερό – γυαλιστερό όπως οι μπότες του Αη Βασίλη και τα ρούχα στα sex shops. Αλλά καλύτερα να μην τα μπλέξω αυτά τα δύο, να αφήσω το σεξ στην κυρία Χειλδάρη και εμείς εδώ να μιλήσουμε για τα παπούτσια.





Tory Burch, www.net-a-porter.com €190,00


Λουστρίνια λοιπόν και ας ξεκινήσουμε από τα flat. Δεν υπάρχει πιο κομψό flat από μπαλαρίνα λουστρίνι και ειδικά αν είναι φορεμένη με ρούχα σε απλές γραμμές και χρώματα, όπως με skinny παντελόνι ή με οποιαδήποτε φούστα. Η απόλυτη κλασική κομψότητα βρίσκεται τελικά στο minimal. Τέλειο outfit για πρωινό και άνετο ντύσιμο.








stradivarius €55,95


Πάμε στα μποτάκια τώρα. Το λουστρίνι, τους δίνει ένα πιο «καθωσπρέπει» αέρα και τα κάνει πιο βραδινά. Έτσι κι αλλιώς, τα ankle boots, ανεξαρτήτως ύψος και πάχος τακουνιού, κυριαρχούν  φέτος σε δρόμους, βιτρίνες και πασαρέλες. Αν δεν αντέχεις τα ύψη, σε ένα χαμηλό μποτάκι με χοντρό τακούνι θα βρεις τον προσωπικό σου παράδεισο, αφού φοριέται μέχρι και με midi φούστα.







Tsakiris Mallas €129,00

Αλλάζουμε κατηγορία και περνάμε στις γόβες, τις οποίες όλες θα προσπαθήσουμε να τιμήσουμε τώρα τις γιορτές. Μια μαύρη γόβα λουστρίνι σε κλασσική γραμμή, θεωρείται “smart buy” αφού θα σε στηρίξει σε πολλές εμφανίσεις και εκδηλώσεις για πάρα πολλά χρόνια. Όποια έχει μαύρη γόβα λουστρίνι… έχει πάντα παπούτσια να βάλει.








Emporio Armani €390,00


Το λουστρίνι ταιριάζει πολύ με δέρμα. Δέρμα – δέρμα. Όχι γυαλιστερό vinyl. Μην το κάνεις total λουστρ. Σαν την cat woman θα είσαι.  Επίσης, ταιριάζει πολύ με μάλλινα υφάσματα. Αν έχεις καρό ή pie de poule φούστες, παλτό και φουστάνια, πρέπει οπωσδήποτε να τα δοκιμάσεις με τις γυαλιστερές γόβες σου. Αν πάλι σου αρέσουν τα πιο rock outfit, μπορείς να τις φορέσεις  με skinny παντελόνι και γούνινο παλτό ή με mini φούστα και t-shirt.  Καταληκτικός συνδυασμός υλικών είναι το λουστρίνι με τη δαντέλα. Να βάλεις μια λουστρίνι γόβα με νταντελένιο φουστάνι, να πας στο ρεβεγιόν… να δεις τι καλά που σου μπει ο χρόνος.







Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.













axel accessories €56,40












axel accessories €84,80









Bershka €39,99




















Bozikis €19,99









Bozikis €29,99









Burberry €350,00









Christian Louboutin €675,00





















Fullah Sugah €39,90









H&M €29,95









Jeffrey Campbell €145,00









Jimmy Choo €595,00









Mango €69,99









Sante €69,00









Steve Madden, Nak €139,00









stradivarius €25,95














Zara €29,95







Zara €49,95







Zara €59,95































































































































 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 








































































































































































































































































Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου