Jacket… man




Δύο αδυναμίες έχουμε. Τα παπούτσια και τα αγόρια. Ιδανικά ψηλά και τα δύο… αλλά εντάξει, δεν θα τσακωθούμε κιόλας… όλες ξέρουμε τις χάρες των κοντών… παπουτσιών. Και επειδή παπούτσια έχουμε κάθε Παρασκευή, καιρός να βάλουμε και ένα post για αγόρια.





Bershka €129,00


Δεν μπορεί, θα τραβάνε και τα αγόρια το διάολό τους με τα ρούχα και τα ψώνια. Εντάξει, όχι σαν και εμάς… αλλά μια βοήθεια μπορεί να τη χρειάζονται. Ειδικά τώρα που άλλαξε η σεζόν και έπιασαν τα κρύα, να μην ενημερώσουμε ποια jacket φοριούνται, να ξέρουν κι αυτά να πορευτούν; Ε;







Diesel €540,00 
Λοιπόν, αγαπημένε φίλε του blog, εφέτος (ονειρεύτηκα μια βάρκα να σου πάρω, όχι… εντάξει) μπαίνουν στο παιχνίδι τα καπιτονέ, ξέρεις, αυτά που είναι σαν κομμένη σπανακόπιτα στο ταψί. New entry και τα baseball, ξέρεις, αυτά με τα άσπρα μανίκια. Και τα καρό επίσης, ξέρεις, αυτά του ξυλοκόπου. Πολύ ενδιαφέρον έχουν και τα μάλλινα jacket που έχουν δερμάτινα μανίκια. Τα γιλέκα συνεχίζουν να υπάρχουν, αλλά εμένα προσωπικά δεν με συγκινούν ιδιαίτερα. 



Zara €79,95




Το νούμερο ένα στα αντρικά jacket παραμένει και αυτή την σεζόν το πλέον κλασσικό δερμάτινο, που πολύ μας αρέσει να σε βλέπουμε με αυτό. Απλά μη το φοράς με ότι να ναι.












Zara €169,95


Και τώρα θέλω να αναφερθώ στις φίλες του blog που μου έκαναν την τιμή να διαβάσουν μέχρι εδώ, να τις ευχαριστήσω και τους πω ότι μετά το ρεπορτάζ αγοράς, ακολουθούν όπως πάντα street style φωτογραφίες, με αγόρια που φορούν πολύ ωραία jacket. Ή αντίστροφα…






Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών












Diesel €260,00






H&M €79,95







Levi's







Pepe jeans






Pull&Bear €35,99 








Pull&Bear €45,99







Pull&Bear €45,99 







Pull&Bear €79,99








Zara €49,95







Zara €59,95







Zara €59,95






Zara €89,95




Promod €36,95 





Promod €189,95































































































































































































































Και κλασσικά στο τέλος...




Σχόλια