Το μαλλί με το κορίτσι



Αντί να μας μάθουν δυο - τρία βασικά πράγματα, κάθονταν και μας μούρλαιναν με πιθανότητες και ατομικά βάρη και εδώ δεν ξέρουμε πώς να λουστούμε...


9 πράματα που δεν πρέπει να κάνεις στα μαλλιά σου:

1. Δεν τα πολυλούζεις. Τρεις φορές τη βδομάδα το πολύ. Έχει και η γλίτσα τα καλά της σου λέει.

2. Δεν τους βάζεις πρέσα όσο είναι νωπά. Πρέπει να είναι τέρμα στεγνά αλλιώς όλα κάφτα όλα σπάστα κορίτσι μου όλα για σένα.

3. Το θέλουν το προϊόν τους. Αν τους βάζεις πιστολάκι ή πρέσα... όπως και δήποτε. 

4. Δεν τα τιγκάρεις στο προϊόν. Είτε σαμπουάν είναι αυτό, είτε μαλακτική, είτε λαδάκι. Τόσο, όσο. Αλλιώς τα βαραίνεις, τα λαδώνεις και μετά σου φταίει το καημενούλι προϊόν.

5. Το σαμπουάν - σαμπουάν και η μαλακτική - μαλακτική. Το σαμπουάν εφαρμόζεται σε όλο το μαλλί με έμφαση στις ρίζες, ενώ η μαλακτική ΔΕΝ μπαίνει στις ριζες. Μπαίνει από ένα ύψος και κάτω. 

6. Δεν κάνουμε σφιχτές αλογοουρές. Και πονοκέφαλοι σε πιάνουν και θα μείνεις και χωρίς μαλλί. 

7. Δεν τα τσακίζεις στις βαφές. Εντάξει ωραία τα όμπρε, ωραία και τα σίλβερ, ωραία και τα παστέλ, αλλά πολύ ταλαιπώρια. Για το μαλλί, όχι για σένα. Εσύ έχεις όρεξη, ρώτα όμως και αυτό. Κι αν το προσέξεις, όλα τα μοντέλα ένα απλό μαλλάκι έχουν.

8. Το βούρτσισμα με το μαλακό. Με το πολύ μαλακό. Αν γίνεται και με τα δάχτυλα. Όχι χραααατς χρουυυυυτς κι όποιος πάρει ο χάρος. 

9. Δεν βάζεις καυτό νερό. ΠΟΤΕ. Εντάξει να είναι λίγο ζεστούλι, αλλά στο τέλος γύρνα το σταδιακά σε όσο κρύο αντέχεις. Καλό τους κάνεις.


Να, δες εδώ μαλλούρες και ωραία χτενίσματα:







Σχόλια