Κολλημένη στο κολάν


Α, φέτο του δώκαμε και κατάλαβε. Τι κολάν γυαλιστερά, τι κολάν ματ, τι κολάν δερματίνη, τι κολάν με σκισίματα, τι κολάν με διαφάνειες... βρε γονατίσαν τα κολάν!



Έλα λοιπόν να βρούμε τρόπους να τα φορέσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε, να τα λιώσουμε, να τους πιούμε το ζουμί, να βγάλουν κάθε ευρώ που δώσαμε για πάρτη τους. Αλλά ας ξεκινήσουμε πρώτα με κάποια... βασικά:


1. Όσο πιο παρδαλό το κολάν, τόσο πιο απλό το από πάνω.

2. Η αυτοπεποίθηση και όχι το κορμί που διαθέτεις είναι καθοριστικός παράγοντας για το αν θα βάλεις κολάν (όλες έχουμε δικαίωμα στο "κολλητό" και συνήθως είμαστε πολύ πιο "καλές" από όσο νομίζουμε)

3. Το κολάν δεν είναι μόνο για γυμναστική.

4. Μιλάμε πάντα για ψηλόμεσο κολάν που κινήται κοντά στην περιοχή του αφαλού.



...και περνάμε στο κυρίως:

1. Μαύρο κολάν και λευκά σνίκερς είναι πλέον κλάσικ. Από κει και πέρα, μπορείς να το φορέσεις με ένα φούτερ, με ένα πλεκτό, με ένα πουκάμισο μέσα από το πλεκτό που να φαίνεται από κάτω, με ένα τίσερτ και ένα τζιν πουκάμισο δεμένο στη μέση, με τίσερτ και φαρδιά ζακέτα, με κροπ τοπ και πουκάμισο.


2. Μετά, εκτός από τα άσπρα τα σνίκερς, μπορείς να το φορέσεις με σλιπ-ονς, πάνινα, αθλητικά αλλά και μποτίνια, γόβες και ψηλοτάκουνα πέδιλα για όχι και τόσο σπορ ντύσιμο.


3. Αν έχεις μαύρο κολάν, δοκίμασε ένα τόταλ μπλακ, ή βάλε από πάνω ένα σακάκι, ή φόρεσε μέσα από το φούτερ ένα πιο μακρύ και αεράτο τίσερτ και άστο να βγαίνει από κάτω. Ρίξε από πάνω ένα oversized πουκάμισο που είναι πιο μακρύ στο πίσω μέρος, ή φόρεσέ το με ένα κοντό τίσερτ και ένα φλάιτ μπουφάν.



Να, δες και τα κορίτσα να πάρεις ιδέες:



















...και κολάν:



Bershka €7,99








Bershka €12,99








Bershka €12,99








Bershka €14,99








Bershka €19,99








Calzedonia








H&M €7,99








H&M €9,99








H&M €14,99








Oysho €27,99








Oysho €29,99








Stradivarius €7,95








The shoprano €15,75








Zara €19,95





Miss Dimel €35,00


Σχόλια