Ένας αϊτός καθότανε στο κότσο και λιαζότανε



Βλέπεις εκεί τα κορίτσια με τους σέξι ατημέλητους κότσους, που πετάν τα τσουλουφάκια τους τόοοοσο ωραία, και λες και συ εντάξει ευκολάκι φαίνεται το κάνω άνετα...


Και είναι να ρθει ο Βαγγέλης σπίτι να δείτε ταινία και θες να είσαι κόοοζι βρε παιδάκι μου, να βάλεις τα κολάν σου, τα φούτερ σου, να φτιάξεις και το μαλλί έτσι τάχα μου δήθεν... και παίρνεις τα τσιμπίδια σου, παίρνεις τα λαστιχάκια σου και ξεκινάς και τον κάνεις τον κότσο τον ατημέλητο... και κάνεις μια σκατούλα που καμία σχέση δεν έχει με τους κότσους που έχεις δει δώθε και κείθε.


Λοιπόν, πρώτα πρώτα δες αυτό το βίντεο:







Δεύτερον πάρε λαστιχάκι κοντά στο χρώμα των μαλλιώνε σου. 

Τρίτον μη φοβάσαι να τον κάνεις πολύ μπροστά.

Τέταρτον και σημαντικότερον... μη σκας. Κανένας ατημέλητος κότσος δεν είναι τέλειος. Όλοι φουσκώνουν από δω περισσότερο από ότι εκεί, όλοι κάπου μπατάρουν, όλοι κάπου πετάνε... αλλά τέτοια είσαι που ολονών το βλέπεις τέλειο εκτός από το δικό σου. 

Λοιπόν, η φιλοσοφία του messy bun, είναι τα πιάνω τσάκα-τσάκα και "στα φρύδια μου". Κατάλαβες; Να είσαι χαλαρουίτα... ζαμάνφου κι απάνω τούρλα... άχου και δεν με νοιάζει. Αν είναι να σου βγάλει την πίστη ανάποδα... χέστο, κάνε κοτσίδα.

Να, δες εδώ τα κορίτσα τους κότσους που έχουνε...










Σχόλια