Νταλί - Νταλί και τρεισαλί
Φέτος φιλενάδα το μακιγιάζ έχει ανεβάσει βαθμό δυσκολίας. Το φρύδι "μονοκοντυλιά", το make up με τεχνοτροπία "fresco" και τα χείλη "γραμμένα". Ε, νταξ. Το τερματίσαμε.

Ναι αγαπητή, αν φέτος δεν ζωγραφίσεις φρύδι, δεν κάνεις κοντούρ και δεν έχεις χειλάρες μαύρες... μαύρο φίδι που σ' έφαγε.

Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή... και από πάνω-πάνω. Τα φρύδια. Τα φρύδια πρέπει να είναι πυκνά και μπόλικα, αλλά να έχουν ένα σχήμα, όχι ότι να 'ναι. Αφού τα τσουρομαδάγαμε τόσα χρόνια, τώρα που να τα βρούμε; Εμ, πιάσε τώρα ένα μολύβι να σου ζωγραφίσω δύο.

Εδώ θα βρεις παλιότερο post που είχε οδηγίες για... φρύδην μίγδηνΣτα φρύδια μας


Μετά πάμε στο κοντούρινγκ. Το κοντούρινγκ είναι η επιτομή του make-up. Το ξεκίνησε αυτή η καρακαηδόνα η Κιμ η Καρτνάσιαν και από τότε πρέπει να βγαίνουμε έξω με τρία χέρια στόκο. Thanks βρε, να σαι καλά.

Εδώ θα βρεις παλαιότερο post για το πώς το κάνουν το κοντούρινγκ: Κάνω το contour μου... κι έρχομαι


Και φτάσαμε στα χείλια, που πού να τις βρούμε αυτές τις χειλάρες να τις βάψουμε πες μου, ούτε η Αντζελίνα η Τζολί τόσα τετραγωνικά. Και μαύρο σου λέει, γκάγκανο. Άντε το πολύ πολύ ένα σκούρο μπορντό ή ένα μοβ βρε επειδή είσαι εσύ.

Παλιοpost για το σκούρο το κραγιόν με κόλπα και tips θα βρεις εδώ: Τα κραγιόν έχουν τις μαύρες τους


Καλά, δε συζητάμε να βγεις έξω χωρίς γραμμή eyeliner... Θα φρίξει το σκυλί. Αλλά μπρος σε όλα τ' άλλα το eye το liner είναι παιχνιδάκι. Με κλειστά μάτια θα το βάζεις...

Να, δες εδώ κορίτσια. Όλες με δίπλωμα από την Καλών Τεχνών:
Και τώρα... υλικά:


H&M dipliner €7,99

H&M Eyebrow and eyelash brush €2,99H&M eyebrow brush €5,99H&M eyebrow kit €6,99H&M eyebrow pencil €3,99H&M eyebrow wax €6,99H&M eyeliner €7,99H&M gel eyeliner €7,99H&M Lip stain €7,99H&M liquid eyeliner €5,99H&M liquid lipstick €7,99H&M liquid lipstick €7,99

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου