Αγάπη μου... σκηνίτισσα




Τι; Τέρμα τα δίφραγκα και είπες να πάρεις το free spirit σου και να πα να αράξεις σε μια αμμουδιά, με τη σκηνούλα σου την ιγκλού και το sleeping bag σου, και να είσαι όλη μέρα μέσα-έξω στη θάλασσα και το βράδυ beach party γύρω από φωτιές;
Αχ αγάπη μου...


Καταρχάς σε συγχαίρω για τον ενθουσιασμό σου και ελπίζω όλο αυτό να μην το κάνεις για κάνα γκόμενο. Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι είσαι extrim κορίτσι και ετοιμάζεσαι για hard core καταστάσεις όπως ας πούμε "ελεύθερο στην Ανάφη". Stay focus λοιπόν στο free της κατάστασης και δες εδώ τα tips της σωστής της σκηνίτισσας:


1. Πάρε κοντά δυο τρία μαγιό να χεις να συναλλάζεις.

2. Μια καλή ενυδατική σώματος θα βοηθήσει να μην σε φάει η αλμύρα και το αλάτι, γιατί θα υπάρξουν στιγμές που θα την βάζεις και άπλυτη... γιατί στο camping η απλυσιά δεν είναι τροπή.

3. Και μια καλή leave in μαλακτική θα βοηθήσει να μην γυρίσεις πίσω με τις τσίβες του Bob Marley.

4. Από ρούχα, το τζιν σορτσάκι να πάρεις οπωσδήποτε.

5. Μια ζακέτα-φούτερ-μπουφάν αντιανεμικό δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χρήσιμο θα σου φανεί.

6. Παντελόνες από ελαφριά βαμβακερά υφάσματα συνδυασμένες με crop μπλουζάκια και εσπαντρίγιες ή flat σανδάλια θα είναι το βραδινό σου outfit όταν ανεβαίνεις στη χώρα για ρακόμελα.

7. Καπέλο οπωσδήποτε.

8. Αντικουνουπικά σπρέι, κεριά σιτρονέλας καθώς και βραχιόλια που απομακρύνουν και κουνούπια και τίγρεις θα σου φανούν πολύ χρήσιμα όταν πέφτει ο ήλιος.

9. Ένα oversized πουκάμισο, είτε denim είτε λευκό, θα αντικαταστήσει το πολύτιμο κιμονό σου, στις δύσκολες αυτές συνθήκες.

9. Σε αξεσουάρ τώρα, μόνο απλά, λιτά και χειροποίητα. Ναι στα χαϊμαλιά, στα boho σκουλαρίκια και στα βραχιόλια ποδιού, όχι στα ρολόγια, στα χρυσά και στα λεπτά δαχτυλιδάκια που θα ψάχνεις στην άμμο και δεν θα βρίσκεις.

10. Τον προσωπικό σου φακό. 



Δες κορίτσια μες τους άμμους να εμπνευστείς: 














Και τώρα δες τι μπορείς να στοιβάξεις στο backpack σου:

Bershka μπλούζα €9,99











H&M €9,99







H&M €9,99









H&M €14,99







H&M €19,99







Oysho πετσέτα παρεό €19,99







Oysho €9,99







stradivarius €12,99







stradivarius €12,99

Σχόλια