Να σου πλέξω μία;Τι; Δε σου στρώνει το μαλλί; Θέλει χτένισμα, λούσιμο ή γενικά σενιάρισμα; Ζεσταίνεσαι και ιδροκοπάς; Ή απλώς θες κάτι... διαφορετικό; Εγώ θα σου πω τι να κάνεις... θα μάθεις πλέξιμο.Σου έχω εγώ ωραιότατες και πανευκολότατες πλεξίδες που λίγο να πιάνει το χέρι σου... θα κάνεις θαύματα.

Να δες:

Η γαλλικιά
Η γαλλική πλεξίδα είναι βασική και άμα τη μάθεις θα την κάνεις ακόμα και με κλειστά μάτια. Ξεκινάς με τρεις τούφες και κάθε φορά προσθέτεις και λίγα μαλλάκια ακόμα. Αν δεν την ξέρεις την κυρία, δες εδώ ποια είναι:

Της μικρής βοσκοπούλας
Ω, μη το γελάς, είναι πολύ μόδα και να ξέρεις βολεύει πολύ και σε θάλασσα...Η ολλανδικιά
Αφού λοιπόν έμαθες την γαλλική... η ολλανδική θα σου φανεί παιχνιδάκι. Είναι ακριβώς η ίδια, μόνο που περνάς τις τούφες από κάτω. Να δες πώς:

Η ψευτογαλλικιά
Αυτή η πλεξίδα είναι και τέλεια και πανεύκολη και μπορείς να την κάνεις και σε πιο κοντά μαλλιά μη κοιτάς που στο βιντεάκι πετύχαμε την Ρασπουτζέλ:

Η ξαπλωμένη ψευτογαλλικιά
Εντυπωσιακή πλεξίδα που μοιάζει με κότσο χαμηλό και είναι και πολύ boho. Γίνεται και αυτή πανεύκολα:

Μοϊκάνα
Για εσένα που δεν έχεις αποφασίσει τι θες, πλεξίδα ή αλογοουρά, αυτή εδώ θα συνδυάσει και τα δύο. Ξεκινάει με την ολλαδική που στη μέση βαριέται και σου λέει ντάξει ως εδώ, και τα πιάνει με ένα λαστιχάκι:
Να, δες εδώ τα κορίτσια:


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις