Τα don'ts της Beach



Αφήκετέ με, αφήκετέ με σας λέω, με μουρλάνατε τόσες μέρες τώρα... Και πάνω που το παίρνω απόφαση να σηκωθώ να φύγω, να πάω να κλειστώ σε μια παραλία να μην ακούω κανέναν... έπιασε βροχή! Τι μας διώχνουν από την Ευρώπη μου λέτε κύριε Βαρουφάκη μου, εγώ νιώθω πιο Λονδίνο από ποτέ.


Τες πα, βροχή-ξεβροχή, η παραλία έχει και αυτή τους κανόνες της που καλό είναι να τηρούνται γιατί μπορεί να έχουμε δημοκρατία... αλλά είδες για πότε σε πετάνε απ' έξω...


Τα don'ts της παραλίας:

1. Don't βάζεις make-up στην παραλία. Άντε να ψήνεις κάνα γκομενάκι να περάσεις μια στρώση αδιάβροχη μάσκαρα... να το καταλάβω, αλλά ως εκεί. 



2. Don't φοράς ψηλοτάκουνα. Όχι, ούτε σαγιονάρα πλατφόρμα. Μα... σαγιονάρα πλατφόρμα;


3. Don't πηγαίνεις ντυμένη με τα κανονικά σου ρούχα και παπούτσια. Πρέπει να φαίνεται λίγο μαγιό, να ξέρει ο κόσμος ότι δεν είσαι καμία από το silver alert που την έβγαλε ο δρόμος στην ακροθαλασσιά.



4. Don't φοράς χρυσοποίκιλτα μαγιό με πετράδια, ασήμια και άλλα γυαλιστερά. Ούτε string θε μου σχώρα με, εδώ και τα brasilian να ξέρεις... αποσύρονται τσούκου-τσούκου.



5. Don't βάζεις πάνω σου μεταλλικά αξεσουάρ. Ούτε μακριά σκουλαρίκα, ούτε βραχιόλια, ούτε κολιέδες, ούτε βαφτιστικούς σταυρούς, ούτε τίποτα. Και στο πόδι πάει, ξεπεράστηκε και αυτό. Άντε κάνα σχοινάκι στο χέρι και πολύ είναι.



Αυτά!

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου