To ζώδιο που κρύβεις μέσα σου




Πες μου το ζώδιό σου, να σου πω τι φοράς, πώς ψωνίζεις, πόσα ξοδεύεις. Όλα μέσα απ΄τη ζωή βγαλμένα...










Κριός
Μέγα fashion victim. Πιάνει την τάση και της αλλάξει τα φώτα. Θα τα φορέσει όλα μέχρι τέλους. Χωρίς κανένα έλεος.






Ταύρος
Αν είσαι άνθρωπος με νεύρο και σβελτάδα, σκέψου δυο φορές πριν συνοδεύσεις έναν Ταύρο στα ψώνια του. Πιο αργά... έχει πεθάνει. 







Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι ευθύνονται για όλα τα κουλά που κυκλοφορούν στους δρόμους. Καμία ντροπή. Μόνο δέος.







Καρκίνος
Ο Καρκίνος φοράει ότι του λέει η μαμά του. Μέχρι να βρει γκόμενο. Μετά φοράει ότι του λέει ο γκόμενος. Που έχει εγκρίνει η μαμά του.










Λέων
Είναι αυτό που λέμε "βρακί δεν έχει ο κώλος μας, λουλούδια θέλει ο... κότσος μας". Ο Λέων είναι ο πρώτος που γονάτισε την πιστωτική του ψωνίζοντας μόνο επώνυμα.







Παρθένος
Η Παρθένος είναι η εφευρέτης της walking closet (δωμάτιο ντουλάπα), καθώς επίσης και όλων των τρόπων που μπορείς να τακτοποιείς τα ρούχα σου ανά κατηγορία.









Ζυγός
Ο Ζυγός είναι πολύ αποφασιστικός στα ψώνια του. Θα πάει τα μαγαζιά, θα ψωνίσει στο τσακ μπαμ και μετά θα πάει άλλες τρεις φορές για να τα αλλάξει.









Σκορπιός
Τον Σκορπιό δεν τον ενδιαφέρουν τα ρούχα. Τον Σκορπιό τον ενδιαφέρουν τα εσώρουχα. Του άλλου.








Τοξότης
Του Τοξότη το μάτι κόβει.  Αν στο περιβάλλον του είναι φλωράκια, θα κοιτάξει τα chino. Αν στο περιβάλλον του είναι κάγκουρες, θα κοιτάξει τα αμάνικα. Γενικά, ξέρει να διαλέγει τα καλύτερα.








Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως σαν οικονόμος άνθρωπος, ξέρει τα πάντα για bazar, προσφορές, 10ήμερα εκπτώσεων και τις πέντε καλύτερες λαϊκές της περιοχής.







Υδροχόος
Ο Υδροχόος έχει τη μόδα γραμμένη στα παλιά του τα παπούτσια, ναι αυτά που τα έχει από 1998 αλλά είναι χειροποίητα από ίνες κάνναβης με ειδική επεξεργασία για να μην επιβαρύνουν το περιβάλλον.







Ιχθύς
Οι Ιχθύς μισούν τα trends. Οι άνθρωποι θα μπορούσαν να ζουν 100 χρόνια πίσω, με τα πουά τους, τους φιόγκους τους και τα βαμβακερά βρακιά τους. Αρκεί να είναι όλα επώνυμα.


Σχόλια