Τι με τι



Θες να βάλεις ένα outfit σαν άνθρωπος και συ, άλλα δεν ξέρεις τι παπούτσι του ταιριάει; Σπόρ, ψηλό ή φλατ; Να ξέρεις βρε παιδί μου, έχεις επιλογές, ναι ή όχι;


Σου έχω εδώ οδηγό επιβίωσης με έξι ανοιξιάτικα outfit που είναι πιθανό να θες να ενδύσεις το κορμί σου το φιδίσιο κάποια στιγμή, και δίπλα, κολλητά, όχι ένα, όχι δύο, αλλά τρία είδη παπουτσιών που μπορείς να συνδυάσεις.




Outfit number 1:




Ωραίος συνδυασμός χρωμάτων, με ριχτό πουλοβεράκι με αραιή πλέξη πάνω από skater mini φούστα. Το outfit συνεργάζεται εξίσου καλά και με ψηλά, αν αντέχει η περδικούλα σου σανδάλια με ψηλό τακούνι, με πιο χοντρό για περισσότερη ισορροπία ή με flat oxfords για πιο πρωινό ντύσιμο.




Outfit number 2:



Αν μπορείς να το βάλεις αυτό το outfit, να το ξέρεις σε μισώ και δεν πρόκειται να σου πω με τι παπούτσια πάει, να κάτσεις να τα βρεις μόνη σου. 




Outfit number 3:



Outfit που θα το βάλεις με γόβα για sexy κι όποιος αντέξει, θα το βάλεις με το μποτάκι ώσπου να φτιάξει ο καιρός, θα το βάλεις όμως και με τα slip-ons τα ανοιξιάτικα για πιο sporty chic.




Outfit number 4:



Φόρμα - παντελόνι, άνετο και βολικό πολύ, για τα κορίτσια που δεν αντέχουν κανενός είδους πίεση, πάει τρέλα με πέδιλα για πιο επίσημα, αλλά και με sneakers, slip-ons ή αθλητικά για πιο casual.




Outfit number 5:




Η pencil φούστα απαιτεί ποδαροποδάρες, οπότε ας ενισχυθούμε με μερικούς πόντους ακόμα, κακό δεν κάνουν. Αν την θέλουμε για επίσημα, τη φοράμε με ψηλοτάκουνο πέδιλο-μποτάκι ή πέδιλο με φαρδύ τακούνι αλλά glam χρώμα, αν τη θέλουμε πιο trendιάρα τη συνδυάζουμε με τραχτερομποτάκι.




Outfit number 6:



Το πετροπλυμένο τζιν με το σακίδιο στον ώμο θέλει το flat του, τέρμα, πάει και τελείωσε. Καθαρά πρωινό casual ψιλοσπόρ ντύσιμο που συνδυάζεται άνετα με sneakers, slip-ons αλλά και oxford που του δίνουν έναν αέρα πιο intellectuel όσο να πεις

Σχόλια

  1. Κι εγώ τη μισώ! Καλά κάνεις και δεν της λες - να βάλει άσχετα να γίνει ρεζίλι P)
    LOL
    Χαίρομαι τα κείμενά σου κάθε φορά που σε διαβάζω - αλλά παίρνω και χρήσιμα tips.
    Και ΜΟΛΙΣ ανακάλυψα ότι σήμερα φοράω φούστα skater - εγώ μια εβαζέ φουστίτσα φόρεσα, δεν ήξερα ότι έχει κι ονοματεπώνυμο!!! Αλλά γηράσκω αεί διδασκόμενη.

    Την καλημέρα μου
    Ελένη
    https://myfortysomethingworld.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. poso mprosta eisai koritsi...mpravo sou!!!ontos einai spazokefalia ti papoutsi tairiazei me kathe sunolo...kai mas eluses oles tia apories!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου