Με σημαία μου μια φούστα



Και βγαίνουν σιγά-σιγά τα καλοκαιρινά στη φόρα και στις βιτρίνες των μαγαζιών και κάτσε να σου πω τι θα φορεθεί σε φούστα, να ξέρεις να ετοιμάζεσαι ψυχολογικά.







Ευτυχώς, οι full skirts και οι maxi θα συνεχίσουν να υπάρχουν και να ζουν ανάμεσά μας και έτσι δεν θα βλαστημάς που τις πήρες πέρσι, πάνω στην τούρλα του Σαββάτου για εκείνη τη βάφτιση.









Το hot trend της Άνοιξης όμως, είναι οι pencil φούστες... αλλά με σκίσιμο. Midi αλλά και maxi, άμα η φούστα φέτο δεν έχει σκίσιμο... φασκελοκουκούλωτα. Θα πωλούνται μαζί με εγχειρίδιο ενδυνάμωσης τετρακέφαλων.









Επίσης, αν βρεις καρό φούστα, και σου αρέσει, παρ' τηνε. Θα έρθει μια στιγμή, θα θες να βάλεις μια μπουκιά ψωμί στο στόμα σου και δεν θα βρίσκεις πρόχειρο τραπεζομάντιλο. Θα κάνεις μία τσααααακ, θα την βγάλεις και θα την στρώσεις. Πικ νικ στην Καισαριανή άνετα. Πιο πέρα από το μοναστήρι όμως, ε; Να 'χουμε και ένα σέβας.












Μεγάλη αναβίωση των seventies έχουμε να ξέρεις. Υποψιάζομαι ότι γι' αυτό υπεύθυνος είναι ο Τόνις ο Σφήνος αλλά δεν έχω αποδείξεις, κατάλαβες; Να πάω να τον πιάσω απ' το καρέ και να τον ρωτήσω: "Γουάι Τόνις; Γουάι; 












Και εκεί που θα ξετρελαθούμε όλες και θα τρέξουμε να τις αγοράσουμε και θα τις λιώσουμε στο φόρα-φόρα είναι αυτές οι αεράτες, οι διάφανες φούστες που φαίνεται μέχρι και βρακί. Αλλά όχι ότι να ναι βρακί. Ψηλόμεσο. Vintage. Σαν βρακοκορσές ένα πράμα. Το τι κιλότα θα δούμε και φέτος στα Mad βραβεία... μόνο αυτό σου λέω.



















































Και εδώ πάω να κάψω την διατροφή
και την τσάντα γυμναστηρίου
 στη μπανιέρα.




































Bershka €19,99






H&M €29,99






H&M €39,99






Mango €14,99






Mango €14,99






Mango €15,50






Mango €39,99






Zara €49,95

Σχόλια

  1. Μύρισε Άνοιξη σιγά σιγά!!<3 Να σε ρωτήσω Μάντυ, οι pencil και γενικά όλες οι φούστες που έχουν μήκος κοντά στο γόνατο με τι παπούτσια πάνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι pencil πάνε πολύ με μυτερές γόβες και πέδιλα (απλά λιτά με λουράκια).
      Αν είσαι ψηλή μπορείς να τις συνδυάσεις και με ankle μποτίνια με ψηλό τακούνι (λεπτό ή χοντρό). Την Άνοιξη μπορείς να τις φοράς με μπαλαρίνες (παριζιάνικο στυλ). Η τελευταία τάση είναι να τις φοράς με αθλητικά runners.
      Ότι θες ρώτα με.
      Φιλιά πολλά <3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου