9 tips που δεν έχεις ματαξανακούσει



Σου έχω νέα.  Ξέρεις πόσα πράγματα έχουν "εναλλακτικές" χρήσεις; Όχι παιδάκι μου. Καμία σχέση με κουλτούρα. Απλά, εκεί που νομίζεις ότι είναι φτιαγμένα να κάνουν μόνο για ένα πράγμα... αυτά κάνουν την έκπληξη.





1. Οι κρίκοι, ας πούμε, από την κουρτίνα του μπάνιου. Το ξέρεις ότι μπορείς να τους περάσεις σε μια κρεμάστρα για παντελόνια και να κρεμάς τα φουλάρια και τα κασκόλ σου στη ντουλάπα;
















2. Η πρέσα που ισιώνεις τα μαλλιά; Μπορεί να σιδερώσει ωραιότατα γιακάδες και μανσέτες από πουκάμισα.

















3. Θέλεις τον καθρέφτη του μπάνιου αλλά αυτός δεν έχει ξεθαμπώσει ακόμα από τους υδρατμούς; Και το πιστολάκι τι το έχουμε;









4. Αγόρασες μούφα μαλακτική ή μάσκα μαλλιών; Χρησιμοποίησέ την αντί σαπουνιού όταν θες να ξυρίσεις τα πόδια σου... ή ότι άλλο ξυρίζεις τέλος πάντων.








5. Έχουν τα κοινά λαστιχάκια θέση στη ντουλάπα σου; Βεβαίως και έχουν. Πέρασέ τα αριστερά και δεξιά στις κρεμάστρες σου και δεν θα ξαναγλιστρήσει ποτέ πουκάμισο από πάνω τους.












6. Mascara στα μαλλιά; Αμέ. Αν είσαι καστανή και έχεις ασπρίσει πριν της ώρας σου και έχεις ραντεβού και η κομμώτρια όχι... μη σου πω waterproof.








7. Πλαστικό χρήμα όταν βάφεσαι; Αν θες eyeliner αλφάδι και δεν πιάνει το χέρι σου με τίποτα, χρησιμοποίησε μια πιστωτική κάρτα για οδηγό.













8. Τι άλλο μπορεί να κάνει το υγρό των φακών επαφής σου; Να σε σώσει όταν σου ξεραθεί η μάσκαρα.














9. Τι το θες το κουτάλι όταν βάζεις μάσκαρα; Μα για να μην πασαλειφτείς. Κρίμα απ' το θεό τόσες μπατονέτες...






Σχόλια

  1. Ούτε που τα είχα σκεφτεί ποτέ! Μα που τα ξετρυπώνεις; Χρησιμότατες οι πληροφορίες σου, να είσαι καλά! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έξυπνα tips! Θα τα κάνω και εγώ. Α,! Σήμερα γνώρισα το blog σου και είναι τέλειο. 🌺

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου