Η κίνηση μετράει

ή αλλιώς... δωράκια για κορίτσια μέχρι 20€



Καλέ τι γιορτάρης μήνας αυτός ο Δεκέμβρης... Κάθε μέρα όλο και κάποιος άγιος έχει την τιμητική του. Άσε τα ρεβεγιόν 
και τα σουαρέ που έρχονται οσονούπω. Και τι; Με άδεια χέρια θα πας να χαιρετήσεις στα ξένα σπίτια; Όχι βέβαια. Σου έχω εγώ ωραιότατα δωράκια μέχρι 20 ευρώ να βγάλεις την υποχρέωση... και να βγεις και από πάνω.


Κοίτα, κατά την ταπεινή μου γνώμη, σαν το χειροποίητο γλυκό... τίποτα. Δηλαδή, κάνεις καλό γαλακτομπούρεκο; Υπέροχο μπανόφι; Έστω ένα κέκι... κάτι; Φτιαξ' το βρε κούκλα μου και φέρτο να ξελιγουριάσουμε... 



Μετά, ωραίο δώρο είναι και ένα βιβλίο. Με κάρτα αλλαγής, ε; Εδώ να υποθέσουμε ότι ο άνθρωπος που απευθύνεσαι διαβάζει έστω και στην παραλία ή μουρλαίνεται με ένα χόμπι και εσύ του κάνεις δώρο ένα σχετικό βιβλίο, ελπίζοντας ότι θα του κινήσει το ενδιαφέρον και θα ξεστραβωθεί λίγο.



Επίσης, κανείς ποτέ δεν είπε όχι σε ένα μπουκάλι αλκοόλ. Άιντε και να είπε ένας... οι φίλοι του όμως; Άσε που χρειάζεται και σε μερικές συνταγές ζαχαροπλαστικής... όπως και να έχει, αχρείαστο δεν πάει.



Αλλά εμείς εδώ είμαστε fashionblog, και πρέπει να προτείνουμε και κάνα fashion δωράκι, ε;





Bershka €14,99



Ένα σακίδιο πάντα είναι καλή ιδέα, ειδικά αν η φιλενάδα είναι fit-όνι (έχει μούρλια με το fitness), ή είναι φοιτήτρια, ή είναι η Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια. 













H&M €9,99







Ένα χουχουλιάρικο παντελόνι πιτζάμας από ύφασμα fleece που συνδυάζεται πολύ εύκολα με οποιοδήποτε μπλουζί είναι ιδανικό δώρο για φιλάσθενες κολλητές που δεν αφήνουν ίωση για ίωση να πάει χαμένη και περνάνε τον μισό χειμώνα συναχωμένες και τον άλλο μισό κρεβατωμένες.









H&M €14,99


Α, παντοφλίτσες μποτάκι για φίλες που έχουν δεσμό καινούργιο αλλά σοβαρό, πράγμα που σημαίνει ότι την έχει χάσει όχι μόνο η παρέα, αλλά και ο περιπτεράς της γωνίας που πάντα της κράταγε το τελευταίο ντάβιντοφ, αλλά τώρα το κορίτσι αγάπησε και έχει πέσει με τα μούτρα στα dvd και στις νύχτες πρεμιέρας μπροστά στο τζάκι.






Oysho €12,99





Σκουφάκι με αυτάκια για φίλες χιουμορίστριες και έξω καρδιά που κάνουν πεζοπορία και έχουν πάρει σβάρνα τα βουνά και τα λαγκάδια ψάχνοντας το μονοπάτι που ξέρει κι άλλα παλικάρια.






Oysho €17,99






Νεσεσέρ για φίλη ταξιδιάρα ψυχή που είτε είναι αεροσυνοδός, είτε κοιμάται στον γκόμενο κάθε σουκού.






Zara €9,95




Σκουλαρίκια σένια και πολυποίκιλτα για την φίλη την κλασσική που ξέρει από καλό chanel αλλά... κακούργα κενωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους ρίχνεις στα τάρταρα...













Zara €19,95



Τσαντί βραδινό για την φίλη την party animal που κάθε τέτοιες γιορτάρες μέρες δεν αφήνει πίστα και κλαμπίδι ήσυχο επ' ουδενί. 








Σχόλια