Απόψε θα βγούμε

ή αλλιώς... ένα ζευγάρι μποτίνια 
και τρία looks για βραδινό ντύσιμο




Επιτέλους Παρασκευή. Και τι θέλουμε όλες την Παρασκευή; Να πέσει η νύχτα και να βάλουμε τα ωραία μας και να βγούμε να διασκεδάσουμε και μεις σαν άνθρωποι. Ναι, αλλά τι να φορέσουμε, ξέρουμε; Ή θα κάτσουμε μια ώρα μπροστά στην ντουλάπα και στο τέλος θα ξενερώσουμε κιόλας;



Λοιπόν, σου έχω εγώ τρεις ωραιότατες προτάσεις με βραδινά looks για να πάρεις έμπνευση... και κουράγιο. Και τα τρία "βασίζονται" πάνω σε ένα ζευγάρι μαύρα ankle booties που είναι πολύ πιθανό να έχεις ήδη στην ιδιοκτησία σου, αλλά και αν δεν έχεις, μη μου στεναχωριέσαι, ένα ζευγάρι γόβες κάνει μια χαρά τη δουλειά του.





Το πρώτο look είναι ρομαντικοladylike, με τους κουφετί τόνους, την full skirt και την ταμντέλα. Τα μποτίνια και το κρόσσι στο τσαντάκι του δίνουν ένα τσικ από rock, έτσι για το mix and match. Το ροζουλί κάνει το σύνολο ασυνήθιστο και πρωτότυπο, και ενδείκνυται για gala, δείπνο στο GB, γάμους και βαπτίσεις.




Το δεύτερο look είναι full στο rock, με δερμάτινο κολλητό παντελόνι και t-shirt που θα το έλεγες και "ένα απλό t-shirt", το οποίο όμως αποκτάει άλλη χάρη άμα του κοτσάρεις από πάνω ένα περίτεχνο και απαστράπτον statement. To look αυτό είναι ιδανικό για μπαράκια, κλαμπάκια και μπουζουκάκια.







Το τρίτο look είναι très très chic, με μαύρη ολόσωμη φόρμα, αξεσουάρ σε χρυσούς τόνους και το γούνινο παλτό, που του δίνει έναν αέρα Παρισιού. Σημαντικό είναι η ολόσωμη να είναι στο σωστό μάκρος και να καλύπτει το μποτίνι. To look αυτό είναι ενδείκνυται για κοκτέιλ στο Galagy, prive στο YOLO και σου μένει και καβάτζα για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν. Αμέ.


Σχόλια

  1. Δε σταματάς να εμπνέεις... μωρέ καλά που μου το θύμησες, έχω κάτι μποτίνια στον τσαγκάρη για αλλαγή τακουνιού... έφυγα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου άρεσε απίστευτα το δεύτερο :)
    Είναι και πιο κοντά στο στυλ μου πιστεύω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι, είναι πιο νεανικό, άνετο και εύκολο <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου