Color me bagg

ή αλλιώς... τσάντες με χρώμα






Καλά, σαν τη μαύρη τσάντα... τίποτα, αλλά έρχομαι και στη θέση σου, που την έχεις σκυλοβαρεθεί και το θες το χρωματάκι σου το έντονο. Τι να σε κάνω; Όχι, τι να σε κάνω;



Ξέρεις ποιο είναι το χειρότερό μου; Να αλλάζω τσάντες. Δεν υπάρχει αυτή η ταλαιπώρια βάλε - βγάλε πράγματα και τσιτσιμπλίκια από τσάντα σε τσάντα. Άσε και το σίγουρο γεγονός ότι κάτι θα ξεχάσω στην μία, κάτι θα αφήσω μέσα στην άλλη, και θα περάσει κάνα τριήμερο μέχρι να το βρω. Και αυτός είναι ο λόγος που όταν βολευτώ μια τσάντα, την παντρεύομαι. Δεν την αφήνω από αγκαζέ... σαν νιόπαντροι. 




Και σε καταλαβαίνω, έχεις τις ανησυχίες σου, ότι μια χρωματιστή τσάντα δεν είναι και εύκολη, μη και δεν τη φορέσεις, με τι να την ταιριάξεις, πώς να ανταποκριθείς. Ένα πράμα θα σου πω, δες την χαλαρά και μη την φοβηθείς. Έτσι και αλλιώς το χειμώνα, όλες πάνω - κάτω σκούρα μονόχρωμα παλτό φοράμε και όσο να πεις μια τσάντα σε έντονο χρώμα μπορεί να συνδυαστεί εύκολα.



Αλλά και μαύρο πανωφόρι να μην φοράς, μη σε νοιάζει. Σου έχω εγώ επιλογές, προτάσεις και φωτο, να χεις να παίρνεις ιδέες.



Πώς να συνδυάσεις την χρωματιστή τσάντα:

















































































Και τώρα, χρωματιστές τσάντες:



accessorize €34,90





accessorize €49,90





Bershka €29,99




Follie Follie €150,00  (δες την εδώ)





Follie Follie €215,00  (δες την εδώ)




H&M €39,99





Bershka €29,99




Zara €29,95


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου