Κάπα... κάπα... ε;



Χαμός με τις κάπες... χαμός. Η χαρά του... βοσκού γίναμε. Θα μου πεις, είναι ακόμα νωρίς, εδώ ακόμα δεν μαζέψαμε τα μαγιερά μας και τις τσάντες θαλάσσης, αλλά τι να κάνω; Να μην στο πω, να ξέρεις;




Καλά, μη φανταστείς κιόλας ότι η κάπα είναι για μεγάλα κρύα... μπάζει από παντού. Άσε που υπάρχουν και κάτι λεπτούλες, που μια χαρά την κάνουν την δουλειά τους αυτή την εποχή. Αντί για ζακετούλα, τσουπ, βάζεις την κάπα σου (...παίρνεις και την γκλίτσα σου... όχι, εντάξει... παρασύρθηκα).


Και κοίτα τι ωραία που τις φοράνε αυτές οι λελέκες στα εξωτερικά βρε παιδάκι μου... με τι στυλ... με τι αυτοπεποίθηση... Σου διαλύουν κάθε αμφιβολία και παραλληλισμό με βουκολική ζωή. Είναι όμως και το οδικό δίκτυο που παίζει ρόλο. Όλες με ψηλοτάκουνα είναι. Εμ, όσο να πεις δείχνει αλλιώς. Σε εμάς, ακόμα και Βαλαωρίτου... ανισόπεδη διάβαση είναι. 


Ευτυχώς δεν λες, που είναι τις μόδας τα πιο χοντρά τακούνια; Κοίτα, και με ένα ζευγάρι κομψά flat μποτάκια να τη βάλεις την κάπα ωραία θα είναι. Και όπου βλέπεις animal print γόβες, εσύ να σκέφτεσαι... animal print slippers.


Όσο να πεις, είναι πιο chic ρούχο η κάπα. Πάει υπέροχα με pencil φούστα ή με φούστα γενικώς, αλλά δείχνει πολύ ωραία και με skinny παντελόνια. Γενικά, ο κανόνας είναι ότι αφού το πάνω μέρος έχει πολύ όγκο, το κάτω μέρος του σώματος δεν πρέπει να έχει καθόλου. Δηλαδή, κάπα και maxi... δεν παίζει.



Να, δες:




























































Και τώρα... κάπες:


asos €77,14   (δες το εδώ)





Mango €39,99 






Mango €69,99






Mango €69,99






Mango €89,99






Oysho €45,99






stradivarius €15,95






Zara €69,95






Zara €89,95


Σχόλια