Κατσούνι… σου ‘ρχομαι!

ή αλλιώς… το κλείνουμε για καλοκαίρι



Και ήρθε η ώρα φιλενάδα να κάνουμε διακοπούλες. Να κοιμηθούμε, να μαυρίσουμε, να ξενυχτήσουμε και να το ρίξουμε λίγο όξω βρε αδερφέ. Α, αν προλάβουμε και μια γενική στο σπίτι και ένα σέρβις στο αυτοκίνητο δεν θα ήταν άσχημα.





Εγώ θα είμαι κοντά σου, τι κοντά σου… δίπλα σου, μέσα από το facebook και το instagram, που θα σου ανεβάζω ότι τρώω, ότι πίνω και ότι φοράω, χέστηκες θα μου πεις, αλλά τι να κάνω που έτσι πράττουν όλες οι fashion bloggers ανά την υφήλιο.






Στο blog, στο λέω να το ξέρεις, θα παίξουν επαναλήψεις, οπότε αν έχεις χάσει κάνα post, υπάρχει ελπίδα να το πετύχεις τώρα που γυρίζει, αλλά να ξέρεις, οτιδήποτε θες να ρωτήσεις, μη τραπείς να μου στείλεις, θα το δω εγώ, μη σε νοιάζει.





Το Σεπτέμβρη μαυρισμένες και φανερά πιο αδυνατισμένες (ναι, θα 'θελα), θα τα πούμε πάλι, πρώτα ο θεός, γιατί έχουμε και ένα φεστιβάλ Δράμας να δώσουμε το παρόν, που άμα δουν οι άνθρωποι το παρακάτω βιντεάκι… θα την πάρουν πίσω την πρόσκληση – υποψηφιότητα...





Σε φιλώ λοιπόν, δυο φορές σταυρωτά και μια στο κούτελο, και σου εύχομαι μέσα από την διψασμένη μου για αντηλιακό καρδιά να περάσεις ένα καλοκαίρι ζάχαρη.

Σχόλια