Κρόσια... και Olsen δω



Καλέ, ναι, έχει γίνει χαμός με τις τσάντες που έχουν κρόσια… και γω δεν έχω πάρει χαμπάρι. Αλλά θα σου πω τι φταίει. Είναι που δεν είμαι του boho εγώ, γι’ αυτό. Τι κρόσια και ποκαχόντας και η θεία μου η χίπισσα, είναι η πρώτη μου σκέψη… αλλά δεν είναι έτσι. Καθόλου έτσι.


Achilleas accessories  €38,16

Ναι, το κρόσι είναι λίγο boho, δεν λέω. Αλλά αυτό δε σημαίνει  ότι και η υπόλοιπη αμφίεση πρέπει να ακολουθεί τα ήθη και τα έθιμα των Απάτσι. Το αντίθετο μη σου πω… να μην έχει καμία απολύτως σχέση.












H&M €19,95
Για να γίνει το bohochic, θέλει κάτι rock. Μα ένα στενό σκισμένο παντελόνι, μα λίγο leather, μα ένα μποτίνι, λίγο animal print… Να, δες και την Mary την Kate και την αδελφή της την Ashley, για τις Olsen λέω, που πήραν εκεί μια παλιο… Prada με κρόσια και … την έχουν λιώσει. Τι; Δεν πιστεύεις; Καλέ υπάρχουν ντοκουμέντα. Σου λέω, την έχουν καταφχαριστηθεί τα κορίτσια. Και πού δεν την έχουν βάλει…







Θες, ας πούμε, να δώσεις  στο boho chic αστική χροιά; Urban, το λέμε εμείς στο χωριό μας. Κοίτα την Olsen (ποια είναι ποια δεν ξέρω). Παίρνει την τσάντα την κροσάτη, βάζει το σκισμένο το σκούρο το τζην, ένα φανελάκι από πάνω, και ρίχνει και το leopard το φουλάρι στο λαιμό. Ναι, τα aviator τα γυαλιά είναι must.











Θες να την βάλεις με φουστίτσα; Μια απλή μαύρη πλισέ συνδυασμένη με μία λευκή μπλούζα σε κλασσική γραμμή κάνουν την τσάντα με τα κρόσια να ισορροπεί τέλεια με το όλο σύνολο. Τόσο, ώστε να μπορείς να κάνεις μια τσαχπινιά με ένα ζευγάρι μοδάτα μποτίνια με χοντρό τακούνι.











Τι; Δεν συμπαθείς τις Olsen; Γιατί; Επειδή κάτι φορές μοιάζουν λίγο… άπλυτες; Ε, μην είσαι και συ περίεργη. Μοιάζουν… δεν είναι.





Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.













Achilleas accessories  €19,92













Achilleas accessories  €68,56 









BSB €35,90









BSB €39,90









BSB €89,90












H&M €129,00











Pull&Bear €35,99











Zara €24,95








Zara €39,95









Zara €49,95









Zara €59,95









Zara €79,95









Zara €159,00





















































































 









 









 









 











 









 









 









 










 









 









 









 




















 









 









 












 









 









 

Σχόλια