Το σακάκι του boyfriend



Ναι φιλενάδα. Είχαμε τόσο καιρό τα boyfriend jeans, και boyfriend jeans με γόβες, και boyfriend jeans με leather, και boyfriend jeans έτσι, και boyfriend jeans γιουβέτσι. Τώρα, έχουμε τα boyfriend blazers. Τέρμα στα σακάκια που ήξερες, τα στενά και τα μεσάτα. Τα boyfriend είναι σε ίσια γραμμή και τουλάχιστον δύο νούμερα μεγαλύτερα. Ναι, ναι. Απίστευτο, ε;





H&M €49,95



Και θα μου πεις εσύ τώρα: «Τι boyfriend ρε κοπελιά, αυτά είναι βγαλμένα απ΄τα eighties» και δίκιο θα ‘χεις, αλλά τι να κάνουμε τώρα; Boyfriend θέλουνε; boyfriend θα τα λέμε. Και μη νομίζεις ότι βγαίνουν μόνο σε σακάκι. Όχι. Βγαίνουν και σε παλτό. Βεβαίως. Μάλλινα, άνετα και ζεστά, ιδανικά για casual εμφανίσεις.




stradivarius €29,95



Χα! Και φυσικά, φοριούνται με boyfriend jeans (και γόβα). Αλλά εγώ τα προτιμώ με leather skinny παντελόνια, χωρίς γόβα απαραίτητα. Και με φλατ μια χαρά θα είναι. Και που να δεις πώς ταιριάζουν με σορτσάκια… κάλά εντάξει, για πιο μετά εννοείται, που θα ζεστάνει ο καιρός, αλλά στο λέω να το έχεις υπόψη σου.







Toi&moi €59,50

Πάντα βάζαμε χέρι στην αντρική γκαρνταρόμπα, με πρώτη και καλύτερη την Coco, τώρα θα ντραπούμε; Από το t-shirt για τον ύπνο μέχρι το oversized πουλόβερ του, που βγάλαμε  όλο τον χειμώνα. Όχι, το πουκάμισό του μετά το σεξ… είναι πασέ. Άσε που έχουν γίνει και οι άντρες περίεργοι με τα ρούχα τους… «θα το τσαλακώσεις, θα το λερώσεις, θα το ξεχειλώσεις». Σιγά ρε φίλε, και συ φόρεσες τις γόβες μου, δεν  έκανα έτσι (νταξ, αυτό έχει φύγει για τουί).







Και τι μας έμεινε μετά; Τα σώβρακα και τελειώσαμε. Απορώ. Πώς και δεν τα έχουμε φορέσει ακόμα; Και φαίνονται τόσο άνετα...








Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.













H&M €19,95










H&M €34,95









H&M €59,95










Mango €79,99










Mango €89,99












Pull&Bear €19,99










stradivarius €29,95










stradivarius €29,95












Zara €69,95










Zara €69,95










Zara €99,95


































































































































































































 








 








 








 








 








 








 


Σχόλια