Ζε σουί μαντάμ ΠελαζίΚαι αφού στα έκανα Τερκενλής με το Λονδίνο δύο μέρες τώρα, λέω να περάσουμε στο Παρίσι. Και όχι έτσι τυχαία, βρήκαμε μια πόλη εκεί πέρα και τη λέμε, αλλά είναι που έχει γεμίσει ο κόσμος με μπλούζες και t-shirt με πύργους του Άιφελ, bonjour και je taim. Γι’ αυτό.H&M €9,95


Όνειρο ζωής για την Carrie την Bradshaw, αλλά και όλες μας νομίζω, που μεγαλώσαμε μαζί της και μας έχει κολλήσει το ψηλοτάκουνο στον εγκέφαλο και τον Μανόλο στην καρδιά. Εκτός κι αν πέσει στο τραπέζι αντιπρόταση για Νέα Υόρκη…  Μάλιστα. Εκεί να το συζητήσουμε.

Toi&moi €17,50


Και θα μου πεις εσύ: «Σιγά ρε φιλενάδα, και δεν βάζω το τουριστικό MYKONOS με τους ανεμόμυλους, που είναι και ντόπιο;» και δίκιο θα ‘χεις. Γιατί και την MYKONOS όνειρο ζωής… τη λες. Δε θυμάμαι εγώ, απ΄τα δεκαεφτά μέχρι τα εικοσιπέντε, ένα χαβά είχα του Αγίου Πνεύματος...

Τέλος πάντων, στο θέμα μας εμείς. Πες ότι έχεις ένα t-shirt με τον πύργο ή με κάτι γαλλικό. Πες. Πώς το φοράς;

Ο ένας τρόπος είναι ο προφανής. Σαν Γαλλίδα. Με την ροζ φούστα σου που φτάνει κάτω απ’ το γόνατο, ή το skinny μαύρο κάπρι παντελόνι σου και από κάτω τις μπαλαρίνες σου. Ωραία.
Ο άλλος τρόπος είναι ο κόντρα ρόλος. Ναι, μπορείς να κάνεις ένα τέτοιο μπλουζάκι συμμέτοχο σε ένα rock outfit, αν το συνδυάσεις με σκισμένα jeans, leather jacket και biker boots. E voilà.
Πάντως, η αλήθεια είναι ότι απ’ όλες τις fashion weeks, το Παρίσι έχει το καλύτερο street fashion για μένα. Ακόμα και τα πιο «τρελά» outfits είναι ωραία. Όχι σαν τις άλλες τις μουρλές στο Λονδίνο που είναι «έριξα ότι βρήκα πάνω μου» αλλά… γούστα είναι αυτά, δεν παρεξηγώ, έχω κατανόηση... και unfollow.


Mango €9,99


Φταίει όμως και η Indila. Μας έχει ζαλίσει το έρωτα τον Γάλλο ζουγ ζουγ ζουγ κι αυτή. Με την καλή έννοια.

Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.Bershka €14,99


H&M €9,95


H&M €12,95


H&M €12,95


H&M €14,95


Mango €4,99


Mango €12,99


Mango €17,99


Pull&Bear €9,99


Pull&Bear €15,99


Pull&Bear €15,99


Pull&Bear €17,99


stradivarius €7,95


stradivarius €7,95


stradivarius €7,95


stradivarius €9,95 


stradivarius €15,95


stradivarius €15,95


stradivarius €15,95


Toi&moi €17,50
Σχόλια