Το μίνι, μίνι, μίνι, το μινάκι σου



Και ναι, αγαπητή μου, πλησιάζει η ώρα που θα βάλουμε τα μίνι μας, η οποία ώρα σίγουρα θα είναι προς το μεσημεράκι, να έχει ήλιο, μη ξυλιάσουμε, γιατί όσο να πεις το βράδυ ακόμα… ξυρίζει.







H&M €24,95




Φυσικά και θα το βάλεις χωρίς καλσόν. Τι; Σου φαίνονται πολύ ασπρουλιάρικα τα πόδια σου, ε; Αχ, και μένα φιλενάδα, αλλά τι να κάνουμε που το solarium είναι démodé και ανθυγιεινό σαν σαλάτα από φασφουντάδικο;










Lora & Elen €25,00 (μαζί με τοπ)



Αυτή την άνοιξη τα μίνι έχουν τρεις τύπους: τα ασύμμετρα, τα δερμάτινα και τα γυαλιστερά. Τα ασύμμετρα είναι αυτά με μύτες, ανισόπεδα ύψη και σκισίματα, και ανάλογα το υλικό, μπορούν να φορεθούν full season. Τα δερμάτινα ή «τύπου δερμάτινα» συναντιούνται και σε ίσια γραμμή αλλά και σε πλισέ και μπορούν να φορεθούν άνετα μέχρι να πιάσουν οι μεγάλες ζέστες και αρχίσουν και κολλάν τα μπούτια μας, που δεν το θέλουμε αυτό. Τέλος τα γυαλιστερά, με πούλιες και χάντρες, υπάρχουν και όσο υπάρχεις θα υπάρχουν, αλλά είναι πιστεύω μόνο για απογευματινοπροςτοβραδινές ώρες.











Πιο αναλυτικά:



Τα δερμάτινα μίνι φοριούνται κυριολεκτικά από το πρωί μέχρι το βράδυ. Συνδύασέ το δικό σου με ένα χαμηλό flat μποτάκι που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη μέχρι το απόγευμα, και ύστερα αντικατέστησέ το  με ένα ζευγάρι μυτερές γόβες για πιο βραδινό look, και είσαι super χωρίς  να κάνεις τίποτε άλλο.











Τα ασύμμετρα μίνι  μπορείς να τα φορέσεις ακόμα και με sneakers, μυτερές μπαλαρίνες και slip-ons. Δείχνουν πολύ ωραία με φίνα λευκά πουκάμισα αλλά και oversized φούτερ. Πολλές φορές τα ασύμμετρα είναι και δερμάτινα. Δύο σε ένα.










Τα λαμπυρίζοντα μίνι είναι που είναι η Άρτα και τα Γιάννενα, θέλουν από πάνω κάτι simple, δηλαδή ένα απλό και απέριττο t-shirt, και δεν πα να τα φορέσεις με τα πιο σικάτα ψηλοτάκουνα ankle booties που εχεις. Πρόσεξε μόνο το t-shirt να μην είναι κολλητό. Θέλει και αυτό τον αέρα του.



















Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.

















H&M €19,95



















Mango €39,99














Mango €59,99












Mango €24,99














Pull&Bear €35,99















Stradivarius €22,95














Toi&moi €44,90














Zara €29,95














Zara €29,95














Zara €29,95














Zara €39,95














Zara €39,95














Zara €39,95














Zara €39,95














Zara €49,95















Zara €79,95

























































































































































































































Σχόλια

  1. Πρέπει να δώσω τα εύσημα σ αυτόν που σχεδίασε αυτό το σορτς/φούστα πρώτα για την εταιρία Zara και μετά για την υφήλιο ... όσο για το "άσπρο" του πράγματος , όσο και αν το μισώ , το προτιμώ από το πορτοκαλί ... τι να κάνω ... όταν μοίραζαν τα σταρένια χρώματα οικογενειακώς κρατούσαμε ομπρέλα.!
    xo
    Melina
    www.amuseinu.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου