Πέτα τον αϊτό



Τι θα φορέσεις την Καθαρή Δευτέρα, ξέρεις; Ή θα τρέχεις τελευταία στιγμή; Όχι, γιατί αν πάρεις τα βουνά και τις πλαγιές για να πετάξεις τον αϊτό, θα πρέπει να είσαι σωστά εξοπλισμένη.


Ά, όλα κι όλα, η εξοχή και οι αθλοπαιδιές θέλουν το αθλητικό τους, το άνετό τους, το casual τους βρε παιδί μου. Γι' αυτό έχε εύκαιρα τα sneakers σου, τη φόρμα σου, το σκούφο σου, και φυσικά το παρκά σου με την επένδυση προβάτου γιατί δεν μπορεί, θα τον έχει τον ψώφο του.





Όλα κάλά... αλλά έτσι δεν πας πουθενά. Μα με ανοιχτόχρωμο παλτό; Sisκατο θα σου γίνει στας εξοχάς.






Ωραίο total black outfit με λίγο από Γαλλία (για τη μαρινιέρα λέω). Συνδυάζει το δερμάτινο με το all star για άνεση αλλά και... εμφάνιση.




 

Και εδώ total black να μην φαίνεται η βρόμα από τα χώματα, και έχεις και δύο σε ένα, τραπεζομάντιλο - κασκόλ, τώρα τρώμε, τώρα κρυώνουμε.




 

Το πανωφόρι είναι, πιστεύω, πολύ μεγάλο για να μπορείς να χειρίζεσαι άνετα την καλούμπα, αλλά με αυτό το ροζ παλ πλεκτό σκουφί που κάνει μπαμ από μακριά, όλο και κάποιο άλλο στρουμφάκι θα βρεθεί να σε βοηθήσει.




 

Έτσι θα πλευριτώσεις σίγουρα, και κρίμας τις μπούκλες.




 

Ντύσιμο για είσαι καλυμμένη σε περίπτωση που βρέξει. Οι μποτούλες βοηθάνε πολύ με την λασπουριά και τις λακούβες, για να τρέχεις απερίσπαστη στους αγρούς.



 


Outfit εκδρομικό, με αμπέχονο και σκουφί φουντάτο, και μεγάλη τσάντα να χωράνε τα ταπεράκια με τον ταραμά και τα γιαπράκια.





Επιτέλους, να πιάσουν τόπο και τα ορειβατικά που έδωσες ένα σωρό λεφτά να πάρεις. Ανέβα στου Φιλοπάππου και αμόλα τον.

Σχόλια

  1. Αχαχα! Άσε, δεν το 'χω! Λέω να πάρω τη λαγάνα παραμάσχαλα, τον χαλβά και τον σύζυγο (καμία σχέση με τον χαλβά!) και να τη βγάλουμε μπροστά στο αναμμένο τζάκι. Κρύυυυυο λέει θα κάνει ανήμερα της Καθαρής και δεν είναι ν' αρρωσταίνουμε χρονιάρες μέρες!
    Καλό τριήμερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου